Μηδενίζω εδώ

Η Γιάννα θα μπορούσε να έχει μια ζωή που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες: είναι έξυπνη, κοινωνική, επιτυχημένη επαγγελματίας και ευκατάστατη. Όμως η ευαισθησία της και κάποια παράξενα παιχνίδια της μοίρας την οδήγησαν σε άλλους δρόμους… Έτσι τη συναντάμε έγκλειστη σε μια κλινική αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά να προσπαθεί να «μηδενίσει», για να κάνει μια νέα αρχή. Οι συνεδρίες με τον ψυχοθεραπευτή της γίνονται η αφορμή για να αρχίσει να ξεδιπλώνεται το κουβάρι της ζωής της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι τις πιο σκοτεινές της μέρες.

Άλλοτε με χιούμορ και τρυφερότητα κι άλλοτε με μια σκληρότητα που συγκλονίζει, η αφήγηση μας παρασύρει σε λαβυρίνθους και ξέφωτα και μας αφήνει να περιπλανηθούμε στους άγνωστους δρόμους της ανθρώπινης ψυχής. Μα επειδή η ζωή είναι πάντα γεμάτη εκπλήξεις, από το μηδέν πολλές φορές γεννιούνται οι άπειρες δυνατότητες. Αρκεί να υπάρχει θάρρος, αγάπη και καλοσύνη.

 

“Ένα βιβλίο για την οδύσσεια της τοξικοεξάρτησης και την οδύσσεια όχι μόνο της αποτοξίνωσης αλλά και της απεξάρτησης. Είναι βιβλίο ψυχαναλυτικό. Είναι μυθιστόρημα. Όπως και τα βιβλία του Ίρβινγκ Γιάλομ”.

Αλεξάνδρα Χριστακάκη, Η Αυγή

15.00

Σε απόθεμα

0510 248 978-960-591-209-3

Γνωρίστε τον/την συγγραφέα