Η κόκκινη Λένα & ο παπαγάλος ολυμπιονίκης

Στο τρίτο βιβλίο της σειράς, που μόλις κυκλοφόρησε, ο παπαγάλος τρελαίνεται: του κατεβαίνει η απίστευτη ιδέα ότι είναι γεννημένος Ολυμπιονίκης! Έλα όμως που δεν μπορεί ούτε να τρέξει, ούτε να πηδήξει, ούτε να ρίξει ακόντιο… Πώς θα καταφέρει να πάρει χρυσό μετάλλιο ένα εντελώς απροπόνητο αρειανό πουλί; Αυτό ούτε εθελοντής δεν ήταν άξιο να γίνει… Η φίλη του η Λένα έσπασε το κεφάλι της αλλά η λύση ήταν απλή: Βαφτίζεις απλώς την αγάπη ολυμπιακό άθλημα!!!

Σας υπενθυμίζουμε τα δύο προηγούμενα βιβλία της σειράς:

1. Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΑΡΗ
Η κόκκινη Λένα στο πρώτο βιβλίο των περιπετειών της συνάντησε τον σύντροφο της ζωής της, έναν περίεργο, κατακόκκινo παπαγάλο που προσγειώθηκε απ’ τον πλανήτη Άρη, αχόρταγο ντοματοφάγο και απίστευτα φλύαρο. Το γήινο κορίτσι και το αρειανό πουλί σχημάτισαν αμέσως ένα αχώριστο διαπλανητικό ντουέτο που με τα καμώματά του έβαλε σε δοκιμασία την ηρεμία της οικογένειας, της πόλης και του πλανήτη.

2. Η ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Στο δεύτερο βιβλίο της σειράς οι δύο φίλοι ψάχνουν μαζί να βρουν δουλειά για τον παπαγάλο ή έναν τρόπο τέλος πάντων να αγοράζει τις ντομάτες του. Η καριέρα του αρχίζει από βοηθό μανάβη ειδικευμένο στη διαφήμιση, αλλά απογειώνεται κυριολεκτικά τη μέρα των Χριστουγέννων, όταν ο παπαγάλος ανακαλύπτει (κατά λάθος αλλά παρακαλούμε να μη διαρρεύσει) το χαμένο διαμάντι του Ινδού πρίγκιπα και αυτοανακηρύσσεται ντετέκτιβ διεθνούς φήμης.

14.27

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

0010 36 960-8309-16-6