Συνταγές για μωρά, από 6 έως 24 μηνών

Υπήρξε ο παιδικός εφιάλτης όλων μας: ένα ταπεράκι γεμάτο πουρέ ακαθορίστου χρώματος και πληκτικότατης γεύσης, μοσχάρι με λαχανικά φυσικά, ίδιο και απαράλλαχτο 365 μέρες το χρόνο, προορισμένο να φτάσει στο στομάχι μας οπωσδήποτε με τεράστιες, νευρικές κουταλιές.

Η θλιβερή μονοτονία αυτού του πουρέ μεγάλωσε γενιές ολόκληρες Ελλήνων και οδήγησε σε μια σαδομαζοχιστική σχέση με το φαγητό.

Ε, λοιπόν, μπήκαμε στον 21ο αιώνα και το τοπίο άλλαξε άρδην. Τα καλά εστιατόρια πολλαπλασιάζονται σαν μανιτάρια, οι σεφ βαθμολογούνται με αστεράκια Michelen, οι γευσιγνώστες ακονίζουν το γούστο τους. Με λίγα λόγια ήρθε η ώρα της εκδίκησης του γκουρμέ μωρού.

Με τη βοήθεια μιας νέας μαμάς με γευστικές ανησυχίες, γεννήθηκε ένα βιβλίο αξιολάτρευτο από το μωρό της, αφιερωμένο στα μωρά όλου του κόσμου που έχουν δικαίωμα στην ποικιλία, τα αρώματα και τις λεπτές γεύσεις από κούνια.

Από τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του, από τον πρώτο βασικό πουρέ λαχανικών το μωρό μυείται σταδιακά στις πιο σύνθετες, παιχνιδιάρικες και υγιεινές γεύσεις όπως το σολομό με αχιβάδες.

Τέλος στο μπουκωμένο στόμα. Το μωρό σας θα ικετεύει τώρα να το ταΐσετε!

15.90

Εξαντλημένο

0020 90 960-8309-19-0