Κακός χαρακτήρας

Μια σοφή δεκαεξάχρονη/Μια ευάλωτη businesswoman/Μια ξοφλημένη ντίβα/Ένας μηχανόβιος γόνος/Ένας ονειροπόλος ήρωας πολέμου/Μια παραχαϊδεμένη κόρη/Ένας μοναχικός σαραντάρης/Ένας διανοούμενος πρώην κατάδικος/Μια αναρχική Αλβανίδα – Εννιά αξέχαστοι χαρακτήρες

Το βιβλίο της Λουκίας Δέρβη Κακός χαρακτήρας περιλαμβάνει εννέα διηγήματα, εννέα σύγχρονες ιστορίες με καθημερινούς ήρωες. Και παρόλο που αν τους συναντούσε κανείς στην πραγματική ζωή θα έμοιαζαν ίσως πεζοί και συνηθισμένοι, η συγγραφέας καταφέρνει να τους χαρίσει μια αναπάντεχη μοναδικότητα χάρη στο ταλέντο της να εντοπίζει τις μικρές ιδιαιτερότητες, τις ανασφάλειες, τις απρόσμενες κρυφές σκέψεις που κάνουν κάποιον συναρπαστικό, και πολύ συχνά δεν ανταποκρίνονται καθόλου στις προκατασκευασμένες ιδέες της κοινωνίας.

Με φρέσκια γραφή, που χαρακτηρίζεται από οικονομία λόγου και απροσδόκητα σχήματα, η Λουκία Δέρβη χειρίζεται τους ήρωές της με λεπτότητα και σεβασμό, εκθέτοντας την βαθύτερη αλήθεια τους. Καταφέρνει έτσι να δημιουργήσει ιστορίες που δεν μένουν μετέωρες, αλλά όλες μαζί σχηματίζουν έναν πραγματικό κόσμο, γεμάτο ευαισθησία, χιούμορ και εξυπνάδα.

9.54

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

0034 136 960-8309-34-4