Ακατάλληλοι άνδρες

“Μη με παρεξηγήσετε. Με τον άνδρα μου αγαπιόμασταν πολύ… ακόμα αγαπιόμαστε πολύ. Δεν είμαστε δυστυχισμένοι· απλώς, δεν είμαστε ευτυχισμένοι. Και δεν περνάμε πολύ χρόνο μαζί, κάτι που παλιά δεν είχε πολλή σημασία. Τώρα όμως έχει αρχίσει να έχει σημασία. Και πολύ μεγάλη, μάλιστα”.

Kαθώς ο γάμος της οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο διαζύγιο, η Σίντνεϊ Στάιν, γεμάτη εμπιστοσύνη για τον εαυτό της και την εμφάνισή της, παρότι ντύνεται με ρούχα XLarge, μπαίνει στον πειρασμό να ξεκινήσει μια παράνομη σχέση με τον Τζέφρι Φαλ που είναι παντρεμένος, είκοσι χρόνια μεγαλύτερός της και επιπλέον συνεταίρος του πατέρα της. Η σχέση αυτή οδηγεί το γάμο της στο διαζύγιο. Και τότε αρχίζει τα μακροβούτια στα βαθιά νερά των ραντεβού.

Μετά από πολυάριθμα ραντεβού, μια μεταβατική σχέση που αποδεικνύεται σκέτη καταστροφή και μια προσπάθεια να τα ξαναβρεί με το γυμνασιακό της έρωτα, η Σίντνεϊ αναρωτιέται μήπως θα ήταν καλύτερα να βουτήξει και να μην ξαναβγεί στην επιφάνεια. Αμέσως μόλις παύει να ψάχνει τον ιδανικό άνδρα, εμφανίζεται κάποιος άλλος… που δεν αποκλείεται να είναι ο άνδρας που πάντα αναζητούσε, αλλά δεν το ήξερε.

19.27

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

0091 458 978-960-8309-90-6

Γνωρίστε τον/την συγγραφέα